Happy Rise

Als je zelf al redelijk goed weet wat je wilt, maar alleen geen idee hebt hoe je daar moet komen. Dan is Happy Rise voor jou perfect. Binnen de duur van drie maanden bouw je naar het doel dat je voor ogen hebt. Met duidelijke instructies, filmpjes en handvatten ga je het zelf doen. We spreken online af om elkaar te ontmoeten en te kijken of dit de klik is die we nodig hebben om uiteindelijk jouw doel te bereiken. Samen bespreken we naar wat haalbaar is -binnen deze korte periode- en wat voor jou het belangrijkste is om aan te pakken. In dit programma luisteren we heel erg goed naar wat je lichaam en hoofd je vertelt. Daarom zal je altijd verschillende soorten instructiefilmpjes krijgen, zodat je kunt afwisselen naar wat op dat moment goed aanvoelt. We hebben wekelijks een videocall. Waarbij we kijken naar de afgelopen week. Zijn er dingen die anders kunnen en wat ging er juist erg goed?

Waarom minimaal drie maanden? Er is aangetoond dat als je gedragsverandering 80 tot 120 dagen toepast, het routine wordt. Je lichaam en geest zien en voelen het als een lifestyle change. Doordat ik je wekelijks begeleid, bouwen we aan een punt waarop jij zelf aanvoelt wat je lijf en hoofd vraagt en leer je hier zelf naar te handelen.

1. Kennis maken en doelen stellen

We spreken elkaar online en nemen tijdens deze afspraak het programma door. Wat kunnen we samen behalen binnen 3 maanden en wat is daarvoor nodig?

2. Wekelijkse handvatten op afstand

Nu ga je het zelf doen, in je eigen tijd en op je eigen tempo. We spreken elkaar wekelijks en je krijgt iedere week nieuwe handvatten van mij. Moeten er dingen anders? Gaan we het doel behalen als we zo doorgaan?

3. Afronding en doorzetten

De aanpassingen die je hebt gemaakt in de aflopen 3 maanden zijn nu een deel van je routine. Wat zijn je valkuilen en hoe ga je dit doorzetten? Let’s do this!

Prijs

3 maanden online begeleiding €295,-

Inclusief starters pakket ter waarde van €50,- (yoga blok, intake, en mindfulness dagboek).

Als je het programma hebt gevolgd is er mogelijkheid om met €80,- per maand te verlengen.

Video afspelen